Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİ BİLGİLENDİRME YAPTI

SANKO Üniversitesi öğretim elemanları Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi 12'inci sınıf öğrencilerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2019 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:51
Kaynak: İHA
SANKO ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİ BİLGİLENDİRME YAPTI

Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Arş. Gör. Dr. İpek Külekçi Koçer'den mesleki ve eğitim konusunda bilgiler alan öğrenciler, fakülte olarak yapılan ikili anlaşmalarla öğrencilere yurtdışı kapılarının açıldığını söyledi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Arş. Gör. Meltem Uzun ise bölümün çalışma alanları ve iş imkânları hakkında bilgiler paylaşarak, genç ve dinamik bir kadroları olduğuna dikkat çekti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Arş. Gör. Meryem Özdemir de bölümün akademik kadrosu, faaliyet alanları ve projeleri konularında bilgilere paylaşarak, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör Emine Baş derslerin işleyişleri hakkında bilgi verdi, öğrencilerinin uygulamalı staj eğitimini SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde almalarının çok önemli avantaj sağladığına vurgu yaptı.

Vedat Topçuoğlu Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Esen Özdemir'in organizasyonu ile ziyarete katılan öğrencilere programın bitiminde hediyeler takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.