Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlı Zaferimizin 103. Yıldönümü kutlu olsun

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:49
Kaynak: İHA
Şanlı Zaferimizin 103. Yıldönümü kutlu olsun

Tezel, yayınladığı mesajda Çanakkale zaferinin, vatan topraklarına sahip çıkarak milletin bağımsızlığını ve egemenliğini korumak uğruna verilen mücadele sonucu yazılan bir kahramanlık destanı olduğunu vurgulayan Tezel “Türk Milletinin azim ve kararlılığıyla beraber kendisine olan güvenini arttırmasıyla vatan topraklarına sahip çıkarak gelecek nesillere daha özgür ve laik bir Cumhuriyet bırakmıştır. Çok zor şartlar altında savaşarak vatan topraklarını korumak uğruna kazanılan bu zaferin gelecek nesillerin de bunu unutmaması adına aynı bilinçle ilerlemesini belirten Tezel, gençlerimizin bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizi layığıyla yaşatarak taşımaları gerektiğini vurguladı.

Tezel açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türk milleti olarak bize emanet edilen Cumhuriyetimizi aynı anlayış içerisinde sahip çıkmak ve korumak hepimizin başlıca temel sorumluluğudur. Bu sorumluluğumuza vatanımız için birlik ve beraberlik içerisinde dört elle sarılarak daha fazla çalışıp üreterek sahip çıkmalıyız. Burda bizlere düşen en önemli görev; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecek nesillere huzur ve özgürlüklerini sağlamaları için emanet ettiği demokratik, laik ve sosyal bir devlet olan Cumhuriyetimizi, geleceğimize emin adımlarla taşımaktır.”  

“Şanlı zaferimizin 103. yıldönümünde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferini kutlar, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, minnetle anarım.” Diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.