Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarı, “Ekmeği, ekmekçiye verelim”

Gaziantep Pideciler, Simitçiler ve Yufkacılar Odası Başkanı Abdullah Sarı, güçlü Türkiye, güçlü Cumhurbaşkanı için “Evet” diyeceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2017 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 09:16
Kaynak: İHA
Sarı, “Ekmeği, ekmekçiye verelim”

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN

Türkiye'nin geleceği için 'evet' diyeceğini belirten Başkan Sarı, “Bizde bir atasözü var: Ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmek de üstte ver. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde bugün Türkiye her anlamda dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girdi. Böyle bir lidere sahip olduğumuz için şanslıyız. Bu nedenle biz 16 Nisan’da ekmeği ekmekçiye vererek, ‘Evet’ oyu kullanacağız” şeklinde konuştu.

VESAYET SONA ERECEK

Anayasa değişikliği ile ilgili maddeleri okuduğunu, ülkenin geleceği için sakıncalı bir madde görmediğini kaydeden Oda Bakanı Abdullah Sarı, şöyle devam etti: “Türkiyemizin geleceği için, Türk bayrağının her yerde dalgalanması için, dış ülkelere muhtaç olmamak için, çok başlı hükümet olmaması için 'evet' diyorum. Bu sistem ülkemize büyük avantajlar getirecek. Benim gözümde en büyük avantaj, vesayet düzeninin sona erecek olması. AK Parti iktidarı ile ülkemiz rahat bir nefes aldı. Ekonomimiz belli bir çizgide ilerliyor. Daha güçlü bir Türkiye için sistemdeki iki başlılık sona erecek. Buna kimsenin karşı çakmaması gerekir.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.