Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji Ata’nın huzurunda

Seçkin Koleji 4. sınıf öğrencileri ve velileri, sınıf öğretmenleri ile birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’de ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:39
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji Ata’nın huzurunda

Anıtkabir ziyareti ile birlikte iki günlük Ankara Kültür Turu da yapan öğrenci ve veliler başkenti ve cumhuriyet tarihini yakından tanıma fırsatı buldular.

Anıtkabir’i ziyaret eden öğrenci ve veliler, Ata’mızın mozolesine çiçek koyarak sonsuz sevgi ve saygılarını sunup her daim Atatürk’ün açtığı yolda yürüyeceklerini belirttiler.

Ayrıca Anıtkabir kompleksinde bulunan Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı Panorama Müzelerini gezen Seçkin Koleji, sonrasında iki günlük kültür turuna Maden Tetkik Arama Müzesi, Selanik Atatürk Evi Modeli, 1 ve 2. Meclis binaları, Cumhurbaşkanlığı Köşkü ve Atatürk Bulvarı, Bakanlıklar ve Panoramik Ankara turu, tarihi Hamamönü, Nata Vega Akvaryum ile gezilerine devam ettiler. Son olarak Rahmi Koç Müzesi ile Ankara Kalesini gezen Seçkin Koleji tekrar Gaziantep’e döndü.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.