Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji ilköğretim haftasını coşkuyla kutladı

Özel Seçkin Koleji, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının açılışını AKM Konferans Salonunda düzenlenen törenle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2017 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 06:15
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji ilköğretim haftasını coşkuyla kutladı

Özel Seçkin Koleji, kuruluşunun 23. yılı olan 2017-2018 eğitim- öğretim yılının ilköğretim haftasının, ilk gün programını Özel Seçkin Koleji kurucuları, idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin katıldığı bir programla kutladı. Tören, okul bahçesinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. 1.sınıfların 10.Yıl marşı eşliğinde Türk bayraklı uçan balonlarını havaya bırakmalarının ardından, ilkokul öğrencilerinin hazırladıkları İlköğretim Haftası kutlamalarını izlemek üzere AKM salonuna geçen veliler, büyük bir coşku ve heyecanla öğrencileri izlediler.

Program, Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü Seydi Geçimli’nin okula merhaba ve açılış konuşması ile başladı. Geçimli, “Yurttaşlığın, en önemli sınavının verildiği ilköğretimde, çocuklarımıza her şeyden önce bir yaşam biçimi olarak demokrasiyi öğretmeyi ve özümsemelerini sağlamalıyız. Ancak, üreten ve yaşama doğrudan katılan insanların mutlu olabileceği gerçeğini unutmamalı, çocuklarımızın yaşamdan tat almalarını sağlamalıyız. Sevgili öğrenciler; evinizden sonra, değerli vakitlerinizi ayıracağınız yuvanız açıldı. Önemli olan saatleri, günleri ve yılları lehinize işletebilmektir. Sizi, bu geleceğe hazırlayan iyi niyetli çabaları boşa çıkarmayınız. Çok çalışınız. Okulunuzu, öğretmenlerinizi çok seviniz.” dedi.

1.sınıfların çocuk korosu, dans gösterisi ve müzik dinletisi ile devam eden program pasta kesilmesi ile alkışlar arasında son buldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.