Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin koleji öğrencileri meslekleri tanıyor

Özel Seçkin Koleji “MESLEK TANITIM GÜNÜ” kapsamında Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Linda Fraim’i ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2017 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 01:55
Kaynak: İHA
Seçkin koleji öğrencileri meslekleri tanıyor

Fraim: Seçkin Koleji 11. ve 12.sınıf öğrencilerine “Psikoloji Bölümü, Meslek Seçimi ve Kariyer Gelişimi Hakkında ” bilgilendirmelerde bulundu.

Fraim, Günümüz rekabet koşulları içinde sadece lisans mezunu olmanın yeterli olmadığı lisans sonrasında da eğitim ve kendini geliştirmeye devam edenlerin meslek hayatlarında daha avantajlı olacaklarını ifade etmiştir. Meslek seçimi sizlerin geleceğinize yön verdiğiniz, hayatınızı şekillendiren önemli bir karar aşamasıdır. Hem mesleki hem de psikolojik ve sosyal anlamda sizlerin gelişimini sürdüreceği bir alan olarak düşünülebilinir. Üniversite hayatı, kişinin ilgi ve becerilerini geliştirdiği, sosyal bağlarını kuvvetlendirdiği önemli bir süreçtir. Bu yüzden üniversite ve meslek seçerken doğru tercihte bulunmamız büyük önem taşıyor, meslekle ilgili bilgiler ve meslekten beklentiler, seçim aşamasında dikkate alınması gereken unsurlardır. ”dedi                                                                                            

Özel Seçkin Koleji Lise Müdürü Sevgi Tezgör; Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Linda Fraim’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.