Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEÇKİN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MİLLİ TAKIMDA

Uluslararası Edirne Cup Yüzme müsabakaları Rusya, Ukrayna, Kosova , Azerbaycan,Türkiye Milli Takımlarının katılımıyla Edirne’de gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 11:29
Kaynak: İHA
SEÇKİN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ MİLLİ TAKIMDA

Halen devam eden yarışlarda ülkemizi Edirne’de Özel Seçkin Koleji öğrencileri Kaan Kara, Emre Sara, Gülşen Mercan, Yunus Ayvazoğlu temsil etme hakkı kazandılar.

Özel Seçkin Koleji Kurucusu İbrahim Kaçıran başarıyla ilgili:” Okulumuzda eğitim öğretim görmekte olan öğrencilerimiz çeyrek asırlık tecrübeyle eğitilirken yetenekleri ana okulundan itibaren tespit edilerek bu yetenekleri doğrultusundaki spor dallarından birisinde yetiştirilmektedirler. Özel Seçkin Koleji olarak katıldığımız gerek akademik gerekse sosyal her türlü müsabakada şampiyonluğu hedefleyen bir ekibiz. Amacımız sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmek. Önümüzdeki süreçte de akademik ve sosyal alanlarda başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Birbirinden başarılı yarışlar çıkararak Milli Takıma seçilen ve Edirne’de ülkemizi temsil eden Seçkin Koleji öğrencilerini kutlar, emeği geçen antrenörlerimize, öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederim ”diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.