Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji öğrencileri sertifikalarını aldı

Özel Seçkin Kolejinde düzenlenen Cambridge yabancı dil sertifika töreniyle öğrenciler dünya çapında bir prestije sahip olan başarı sertifikalarını teslim aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:02
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji öğrencileri sertifikalarını aldı

Dünyanın en büyük üniversitelerinden biri olarak kabul edilen Cambridge üniversitesinin hazırlamış olduğu, her kademe için ayrı bir seviyede uygulanan Cambridge İngilizce dil sınavına her yıl çok sayıda öğrenci katılmaktadır.

Gelişen ve değişen dünyada önemi gittikçe artan İngilizcenin öğrenciler tarafından doğru bir şekilde öğrenilmesi ve günlük hayatta kullanılması büyük bir önem arz etmektedir. Bu durumla ilgili her öğrencinin en az bir yabancı dil öğrenmesi için Milli Eğitim Bakanlığı birçok projeyi de hayata geçirmektedir.

Gaziantep’te bu yıl 24.yılını yaşayan ve birden fazla yabancı dil eğitimi veren Özel Seçkin Kolejinde bu sınava katılan 32 öğrencinin tamamı Cambridge yabancı dil sınavını geçerek dünya üzerinde kabul gören sertifikalarına kavuştular. Bu anlamda şehrimiz, bölgemiz ve hatta ülkemiz adına da oldukça anlamlı bir başarı elde etmiş oldular.

Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü, Eyüp Yılmaz başarı ile ilgili “Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum ve öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.