Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji yeni sınav sistemine hazır

TEOG yerleştirme sınavının kaldırılmasından sonra merakla beklenen yeni sınav sisteminin detaylarının açıklanmasıyla birlikte Özel Seçkin Koleji izleyeceği yol haritasını öğrencileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:56
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji yeni sınav sistemine hazır

TEOG yerleştirme sınavının kaldırılmasından sonra merakla beklenen yeni sınav sisteminin detaylarının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından açıklanmasıyla birlikte Özel Seçkin Koleji izleyeceği yol haritasını öğrencileriyle paylaştı.

Özel Seçkin Koleji 8. Sınıflar Koordinatörü Hüseyin Kaya tarafından yapılan bilgilendirme sunumunda, sınavda çıkacak soru sayısı, konuların dağılımı, izlenecek yol ve metotlar,  okul puanının önemi ve sınava kimlerin gireceği gibi konular ana hatlarıyla anlatıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Seçkin Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Seydi Geçimli, “TEOG yerine gelecek yeni sınavla ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını ve okul olarak her türlü sınava veya uygulamaya hazır olduklarını, öğrenci ve velilerin bu konuda her hangi bir kaygı yaşamamaları gerektiğini söyledi.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.