Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji’nde 23 Nisan coşkusu

Özel Seçkin Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem bir programla coşku içinde kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 20:35
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji’nde 23 Nisan coşkusu

AKM salonunda gerçekleşen programa, Özel Seçkin Koleji kurucuları, idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan İlköğretim Müdürü İbrahim Yener: “Sevgili Öğrenciler, tertemiz kalplerinizde ulusumuzun vazgeçilmez değerlerinden biri olarak yaşayan “milli egemenlik” öyle bir ışıktır ki özgürlüğün, eşitliğin, adaletin dayanağıdır. Milletimiz ,egemenliğini , yurdumuzu ele geçirmek isteyen düşmanlara ve bunlarla işbirliği yapanlara karşı savaşarak kazanmıştır. Bu nedenle egemenliğimiz, ulusal varlığımızın başında gelir. TBMM'nin açılışının ve ulusal egemenliğin millete ait olduğunun ilan edilişinin 97. yıl dönümünü, dünya çocuklarına bayram armağan eden ilk ve tek lider Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ”Bugünün küçükleri yarının büyükleridir” diyerek sizlere vermemiz gereken önemi en güzel şekilde ifade etmiştir.

Sevinçle, coşkuyla ve bir o kadarda gururla yaşadığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyor bu vesile ile bugünleri bize armağan eden Büyük Önderimizin önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum” dedi.

Program İlköğretim öğrencilerinin hazırladığı enstrüman eşliğinde üç şarkı ile başladı.         “23 Nisan Çiçekleri” adlı tiyatro oyununun ardından 1. sınıf öğrencimizin okuduğu “23 Nisan” şiiriyle izleyenlerden büyük alkış aldı.

Enstrüman topluluğu ve bardak perküsyon gösterisiyle izleyenleri kendine hayran bırakan öğrenciler karma yörelerin oynandığı halk oyunları ve koro dinletisi ile ailelerine ve arkadaşlarına keyifli anlar yaşattılar.

Seçkin öğrencilerinin okuduğu Andımız ile son bulan program tüm izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.