Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji’nde münazara

Özel Seçkin Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri arasında Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından düzenlenen münazarada izleyenler keyifli anlara tanık oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 02:10
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji’nde münazara

Tamamen öğrenci odaklı bir anlayışla jürinin ve sunucuların da öğrencilerden oluştuğu organizasyon büyük beğeni topladı. Toplam 20 grup arasından finale kalan FL 10 A öğrencileri Ferhat Yüksel, Yiğit Karaoğlan, Taylan Gülsoy ve FL 11 A öğrencileri Safiye Özcan, Nisa Ayhan, İrem Satın arasında gerçekleşen finalde “Uygarlık Tarihinin En Önemli Buluşu Yazı Mıdır Ateş Midir?” konusu tartışıldı.

Öğrencilerin büyük emek vererek hazırladıkları görsellerle görsel bir şölene de dönüşen münazarada dinleyenler her iki grubun konuşmalarına ikna oldu. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede jüri karar vermekte bir hayli zorlandı.

FL 10 A öğrencilerinin birinciliği kıl payı bir farkla kazandığı yarışmada öğrencilere ödüllerini takdim eden Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Bahattin Avanaş: “Okulumuzun her yıl geleneksel olarak düzenlediği münazaraların bizim eğitim anlayışımızda çok önemli bir yeri vardır. Sizlerin yarışmalara hazırlanırken hem bireysel gelişiminize hem de birbirinizle olan diyaloglarınız sayesinde üslubunuzda oluşan olumlu farka bakıldığında toplumumuzun bu tür etkinliklerle de gelişme göstereceği açıktır. Bugün burada bize savundukları konularla ilgili farklı bakış açıları kazandıran bütün öğrencilerimizi kutluyor, hepinize başarılar diliyorum.” dedi. Program ödüller verildikten sonra rakip takımların da birbirini tebrik etmesiyle sonlandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.