Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Kolejinde “Meslek Tanıtım Günü”

Özel Seçkin Koleji “MESLEK TANITIM GÜNÜ” kapsamında MEF Üniversitesi Bilgisayar Mühendisi Araştırma Görevlisi Mustafa Can Büken’i ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:54
Kaynak: İHA
Seçkin Kolejinde “Meslek Tanıtım Günü”

Büken; Seçkin Koleji 11. ve 12.sınıf öğrencilerine “Mühendislik Eğitiminde Yeni Yaklaşımlar” dan bahsederek meslek seçiminin öneminden bahsetti.

Büken; meslek seçimi sizlerin geleceğinize yön verdiğiniz, hayatınızı şekillendiren önemli bir karar aşamasıdır. Hem mesleki hem de psikolojik ve sosyal anlamda sizlerin gelişimini sürdüreceği bir alan olarak düşünülebilinir. Üniversite hayatı, kişinin ilgi ve becerilerini geliştirdiği, sosyal bağlarını kuvvetlendirdiği önemli bir süreçtir. Bu yüzden üniversite ve meslek seçerken doğru tercihte bulunmamız büyük önem taşıyor, meslekle ilgili bilgiler ve meslekten beklentiler, seçim aşamasında dikkate alınması gereken unsurlardır ”dedi                                                                   Özel Seçkin Koleji Lise Müdürü Sevgi Tezgör, MEF Üniversitesi Bilgisayar Mühendisi Araştırma Görevlisi Mustafa Can Büken’in katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.