Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin kolejinde veliler bilgilendirildi

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:58
Kaynak: İHA
Seçkin kolejinde veliler bilgilendirildi

Özel Seçkin Koleji veli toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Her sınıf seviyesinde ayrı ayrı toplantılar düzenleyen Seçkin Koleji, özellikle 8. Sınıflarda TEOG yerine gelecek yeni sınav sistemi ile ilgili velilere bilgilendirmelerde bulundu. 

TEOG sınavlarının kaldırılmasının ardından yeni uygulanması beklenen sınav sistemi ile ilgili 8. sınıf velilerine yönelik toplantıda Seçkin Koleji 8. Sınıflar Koordinatörü Hüseyin Kaya “Gelecek yeni sistem ne olursa olsun 23 yıllık birikimiyle Seçkin’li öğrencilerin başarılı olacağından şüpheleri olmadığını belirtti. KAYA, TEOG yerine gelecek yeni uygulamalarla ilgili gerekli çalışmaların yapıldığını ve öğrencilerin her türlü sınava veya uygulamaya hazır olacaklarını, velilerin bu konuda her hangi bir kaygı yaşamamaları gerektiğini ifade etti.”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Seçkin Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Seydi Geçimli, “Seçkin Koleji öğrenci, öğretmen ve velileriyle çok büyük bir ailedir. Öğrenci ve velilerimizle her zaman iş birliği içinde koordineli olarak çalışıyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılında da öğrenci ve velilerimizle akademik, sosyal ve sportif alanlarda yapacağımız etkinliklerle her zaman beraber olacağız.” dedi. Ayrıca toplu yapılan görüşmeden sonra branş öğretmenleri velilerle bire bir görüşerek derslerin işlenişi, öğrenci davranışları, veli-öğrenci ilişkisi konularında geniş değerlendirmelerde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.