Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji’nde yazar buluşması

Çocuk kitapları yazarı İlkay Marangoz Özel Seçkin Kolejine konuk oldu ve öğrencilerle keyifli bir söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 18:48
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji’nde yazar buluşması

Öğrencilerle deneyimlerini paylaşan yazar İlkay Marangoz kendi hayatından örnekler vererek öğrencilere okumanın ve yazmanın öneminden bahsetti. Yazmanın çok güzel bir meslek olduğunu, geleceği aydınlık toplumların okuyan ve yazan bireylerin varlığı ile ilerlediğini, ülkemizin geleceğinin şimdi çocuk ve genç olan bireylerin omuzlarında yükseleceğini dile getirdi. Ardından da yazdığı kitaplarıyla ilgili öğrencilerin merak ettikleri sorularını yanıtladı. Söyleşiden sonra kitaplarını imzalayarak öğrencilere güzel bir anı bırakmış oldu.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü Eyüp Yılmaz; “İnsanlar, hiçbir bilgiye sahip olmadan doğar. Yaşamı boyunca birçok bilgi öğrenir. Başarının sırrı da okumaktır. Okulda olduğu kadar hayatta da başarının en önde gelen şartlarından biri yine okumaktır. Yüzyılların deneme ve araştırma ürünlerinden yararlanmak, uygar ve kültürlü bir insan olmak için çok okumalıyız. Okul kitaplarıyla yetinmemeliyiz. Uygarlık bizden önceki kuşakların biriktirdiği bilgi ve anıların bir toplamıdır. Biz, uygarlığa o kuşakların kitaplarını okumakla katılabiliriz. Hiçbir şey okumanın yerini tutamaz. Kültürlü bir insan olmanın biricik yolu okumaktır. Ben de bu anlamda birikimlerini öğrencilerimizle paylaşan yazar İlkay Marangoz’a teşekkür ederiz.” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.