Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji’nden ilklere devam

Uluslararası XIII. Nemo Cup'ta Özel Seçkin Koleji öğrencisi ve Şehitkamil Belediyesi sporcusu Kaan KARA 50 m. kurbağalamada 34.05 derecesiyle turnuva 1.si , 100 m. kurbağalamada 1.13.70 derecesiyle turnuva 3.sü olma başarısı gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:18
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji’nden ilklere devam

11-12 Kasım 2017 tarihlerinde Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yapılan turnuvaya Türkiye, Bulgaristan, Sırbistan, Kosova, Arnavutluk, Makedonya ülkeleri ve toplamda 550 sporcu katıldı. Yüzmede söz sahibi olan ülkelerin arasından sıyrılarak altın madalya alma başarısını gösteren Kaan Kara'nın mutluluğu görülmeye değerdi.

Yüzmeye çok büyük yatırımlar yapan denizi olmayan şehirden yüzmede ilk defa Milli Takıma sporcu kazandıran Gaziantep, yapmış olduğu çalışmanın, emeğin sonuçlarını almaya başladı. İlerisi için umut verdi. Bu başarı minik kulaçları ve yüzmeyi sevenleri gururlandırdı ve hırslandırdı. Okulumuz öğrencileri de arkadaşlarının başarısına ortak olmak için bir karşılama töreni düzenlediler ve öğrenciyi karşıladılar. Özel Seçkin Yönetim Kurulu'da öğrencimiz Kaan Kara'yı altınla ödüllendirdi.

Özel Seçkin Koleji  kurucularından İbrahim Kaçıran, " Bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yüzmenin çok zor, zahmetli bir spor dalı olduğunu, uzun yıllar çalışmanın gerektiğini, Milli Takım'a seçilmenin kolay olmadığını biliyoruz. Öğrencimiz Kaan KARA bu zorlu süreci gerçekleştirerek ilk defa Gaziantep'ten Milli Takım'a seçilen sporculardan biri olma başarısını gösterdi ve turnuvada almış olduğu madalyayla da bizleri daha da mutlu etti. Kaan Kara'yı kutlar, emeği geçen antrenörlerine, öğretmenlerine, ailesine,  Alleben Yüzme Havuzu'na, Milli Takım antrenörlerine teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.