Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin Koleji’nden mezuniyet balosu

Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi 12.sınıf öğrencileri düzenlenen Mezuniyet Balosunda liseden mezun olmanın gururunu doyasıya eğlenerek yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:23
Kaynak: İHA
Seçkin Koleji’nden mezuniyet balosu

Özel Seçkin Okulları 2016-2017 Eğitim- Öğretim dönemi 12.sınıf mezunlarının balosuna, okul idarecileri, öğretmenler ve tüm 12. Sınıf öğrencileri katıldı. Balo, öğrencilerin, coşku dolu dansları ile devam etti.

Hüznün ve sevincin bir arada yaşandığı gecenin ilerleyen saatlerinde 10. Yıl Marşı eşliğinde “SEÇKİN MEZUNİYET PASTASI” nın öğrenciler tarafından kesilmesi ile coşku dolu anlar yaşandı.

Özel Seçkin Koleji Lise Müdürü Sevgi Tezgör, “2016-2017 Eğitim öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimi pasta keserek müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Gelecekte yeni başlangıçlara adım atacak öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

12.SINIF ÖĞRENCİLERİNE UNUTULMAZ BİR GECE

Özel Seçkin Koleji 12.sınıf öğrencilerinin vals gösterisi ile başlayan gece de Okul Aile Birliği Başkanı tarafından tüm öğretmenler ve idare adına Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Sevgi Tezgör’e yıl içindeki çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür etmek için çiçek takdiminde bulunuldu.

Balo, öğrencilerin, coşku dolu dansları ile devam etti.

Hüznün ve sevincin bir arada yaşandığı gecenin ilerleyen saatlerinde “SEÇKİN MEZUNİYET PASTASI” nın öğrenciler tarafından kesilmesi ile coşku dolu anlar yaşandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.