Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin’de okuma bayramı büyüledi

Özel Seçkin Koleji 1. Sınıf öğrencileri, hazırladıkları muhteşem gösterileri ile velilerine unutulmaz bir “Okuma Bayramı” yaşattılar.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2017 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:06
Kaynak: İHA
Seçkin’de okuma bayramı büyüledi

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okulu 1. Sınıf öğrencilerinin, AKM Konferans salonunda düzenlenen “Okuma Bayramı” etkinliklerine, Özel Seçkin Koleji Kurucuları, idarecileri, öğretmen ve en büyük heyecana sahip olan öğrenci velileri katıldı.

Özel Seçkin Koleji öğrencileri yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaları sergilerken misafirler programı büyük beğeni ile izlediler. Seçkin öğrencileri okuma-yazma öğrenmenin yanı sıra sanatsal faaliyetlerle de kendine özgüvenli, kendini en iyi şekilde ifade edebilen bireyler olma yolunda adım attılar.

Program, Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okul Müdürü İbrahim YENER ’İN konuşması ile başladı.

Yener:“Sevgili çocuklar; Bugün okuma bayramınız. Okudukça bilgileriniz artar. Okuyarak haklarınızın ve ödevlerinizin neler olduğunu öğrenirsiniz. Böylece iyi bir insan, iyi bir yurttaş olmak için ilk adımı atmış olursunuz. Sizler bu yurdun umudusunuz, güç kaynağısınız. Gelecek günler sizlerle güzelleşecek aydınlanacaktır. Yurdumuz sizlerle daha güçlü, daha mutlu, daha uygar olacaktır. Okuma bayramınız kutlu olsun. Hepinizi çok seviyoruz. Sizlere emeği geçen tüm öğretmenlerinize, ailenize teşekkür ediyoruz.”dedi

Program öğrencilerin “ Hoş geldiniz” şiiri ve “ABC” şarkısı ile başladı. “ Çirkin Ördek Yavrusu” adlı tiyatro oyununu profesyonelce sergileyen öğrencilerimiz izleyenleri büyüledi. Ardından, “Ülkeler” İngilizce müzikli dans gösterisi, orff ile dans ve muhteşem halk oyunları ile heyecan ve coşkuyu velilerine bir arada yaşattılar.

“Çocuk Kalbimle Atatürk” şarkısı ile tüm izleyenlere duygu dolu anlar yaşatan öğrencilerimiz, finali Onuncu Yıl Marşını tüm izleyenlerle birlikte söyleyerek gerçekleştirdiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.