Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin’de sınava hazırlık kursu

Özel Seçkin Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri için TYT’ye hazırlık amacıyla düzenlenen kurs tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 01:15
Kaynak: İHA
Seçkin’de sınava hazırlık kursu

Özel Seçkin Koleji 12.sınıf öğrencileri sınava hazırlık için 2 hafta düzenlenen kurs programına dahil oldular. Öğrencilerin mevcut akademik seviyelerini tespit etmek için Bilgi Birikim Analiz sınavı ile TYT hızlandırma programına başlandı. Öğrenciler, konu anlatımları ardından gerçekleşen soru çözümleri ve serbest çalışma saatleri ile TYT sınavına konsantre olarak başarı çıtalarını yükseltiyorlar.

Özel Seçkin Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Bahattin Avanaş, düzenlenen kurs ile ilgili, TYT ve AYT sınavlarının planlı bir çalışma süreci gerektirdiğinin altını çizerek öğrencilerin çalışma tempolarını yavaş yavaş yükseltmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Düzenlenen kursun öğrencilerin verimli ders çalışmaları için bir fırsat olarak gördüklerini ifade eden Avanaş, “Kurslarımızın çok faydalı geçeceğine inanıyorum. Hem çalışma tempomuz hem de öğrencilerimizin azmi ile istediğimiz noktalara ulaşacağız. Öğretmenlerimiz de bu süreçte her türlü desteği öğrencilerimize sağlıyorlar. Her öğrencimiz için bireysel çalışma programları hazırlandı. Öğretmenlerimize özverilerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.