Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin’de yabancı dil eğitimi çalıştayı

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 18:17
Kaynak: İHA
Seçkin’de yabancı dil eğitimi çalıştayı

Seçkin Koleji öğretmenlerine mesleki gelişimini sürdürebilmek için hizmet içi eğitim seminerlerinin yanı sıra çalıştay ve söyleşilerini de sürdürüyor. Oxford University Press temsilcisi Christopher Sheen tarafıdan “Speaking Activities” konulu eğitim verildi.

Günümüzde dünyanın pek çok yerinde gerek sosyal alanda gerekse bilim ve teknolojide kullanılan dilin İngilizce olması, tüm dünyada ortak bir dil olarak kabul edilmesine bağlı olarak Christopher Sheen, Gaziantep Seçkin okullarının bu süreçte yeni eğitim teknolojilerine, interktif teknik ve metotlarla gelişime ayak uydurduğunu ifade etti.

Eğitmenimiz; öğretmenlerin, öğrencilere çok yönlü ve tüm yönlü gelişimlerini sağlayabilmek amacıyla ders etkinlikleri ve uygulamaları, eğitsel etkinlikler ve alıştırma becerileri üzerine çeşitli sunumlar yaptı.

Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü İbrahim Yener; Seçkin okulları Yabancı Diller öğretmenlerini kapsayan eğitimde öğretmenlere yeni eğitim teknikleri ve uygulamalarıyla katkıda bulunan Oxford University Press temsilcisi Christopher Sheen teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.