Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin’den yüzmede Türkiye derecesi

Samsun’da gerçekleştirilen Küçükler Türkiye Yüzme Şampiyonasında Seçkin Koleji yüzme takımından Kaan Efe Kaya 100 m Sırtta Türkiye 3. Olarak bronz madalya alma başarısı gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 09:41
Kaynak: İHA
Seçkin’den yüzmede Türkiye derecesi

Türkiye'de yüzmede söz sahibi olan illerin katıldığı turnuvada madalya almak için tüm sporcular kıyasıya yarıştı. Toplamda 76 takım 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışmada ilkleri gerçekleştiren Seçkin Koleji, diğer okullar arasından sıyrılıp madalya alarak Gaziantep’in ve Seçkin Kolejinin gururu oldu.

Özel Seçkin Koleji Kurucularından İbrahim Kaçıran; “Kurtuluş mücadelemizin başladığı şehirden madalyayla dönmek çok güzel ve gurur verici bir durum. Bireyselde Kaan Efe Kaya’nın Türkiye 3. ve Takım halinde de Türkiye 8. Olmak ilerisi için bizleri daha da umutlandırdı. Uzun ve zahmetli bir çalışmanın sonucunda güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak madalya alan öğrencimizi ve takımda yüzen diğer sporcuları da kutlar, Emeği geçen öğretmenlerimize, ailelere, Alleben Havuzu yönetim ve antrenörlere teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.