Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin’li öğrenciler Kitap Fuarı’na katıldı

Bu yıl 12.si gerçekleşen Çukurova Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Özel Seçkin Koleji öğrencileri fuara katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 21:25
Kaynak: İHA
Seçkin’li öğrenciler Kitap Fuarı’na katıldı

Kitap okuyan, okuduğunu sorgulayan bir nesil yetiştirmek hedefinde olan Özel Seçkin Koleji,300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı panel, söyleşi, atölye çalışmalarından oluşan 70 kültür etkinliğinin düzenlendiği 12.Çukuruova Kitap Fuarını öğrencileriyle ziyaret ederek etkinliklere katılım gösterdi. Seçkin Koleji öğrencileri fuar alanında hem farklı yazarları görme ve onlarla tanışma imkanı buldular hem de kitapların dünyasında keyifli bir yolculuğa çıktılar. Öğrencilerin satın aldıkları kitapları incelerken mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi.

Konuyla ilgili Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Bahattin Avanaş, “Kitapla yetişen nesiller kişiliği oturmuş, başarılı ve iyi bir geleceğe doğru koşan insanlar olacaktır. Okumak demek, dünyayı okumak, yaşamı okumak, insanlığı okumak demektir. Bilginin en önemli güç olduğu dünyamızda özellikle gençlerimizin sürekli kendilerini yenilemeleri gerekmektedir. Kitap okuyan ve okuduklarını iyi değerlendirebilen öğrenciler, okumayan öğrencilere göre oldukça daha başarılı olacaklardır. Kültürümüzde ya öğreten, ya öğrenen olmak ya da dinleyen olmak gerekiyor. Böyle bir kültürde bizim insanımızın daha çok okuyan, öğrenen ve öğreten konumuna geçmesi gerekiyor. Bu nedenle düzenlenen kitap fuarları öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanması bakımından oldukça önemli etkinliklerdir. Biz de öğrencilerimizle bu fuarlara katılarak öğrencilerimizin kitapla olan bağlarını daha da güçlendirmek istedik. Seçkin Koleji olarak kültürel faaliyetlere olan katkımız ve desteğimiz devam edecektir” dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.