Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit ailelerine Kaplan ailesinden destek

Başbakanlık tarafından FETÖ tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların aileleri için başlatılan kampanyaya Gaziantep'te halı sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kaplan ailesine ait firmalardan önemli destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 08:37
Kaynak: İHA
Şehit ailelerine Kaplan ailesinden destek

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı ve Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan resmi tivit hesabından yaptığı açıklamada Kaplan Kardeşler Halı'nın 100 bin TL, Yasin Kaplan Halı'nın 100 bin TL, Kaplan Halı'nın 100 bin TL, Özkaplan Halı'nın 100 bin TL, Mutaş Halı'nın 50 bin TL, Kaplanser Halı'nın 50 bin TL, Şahan Kardeşler Halı'nın 50 bin TL, Yalçın Kardeşler Halı'nın 5 bin TL olmak üzere toplam 555 bin TL bağış yaptığını açıklayarak söz konusu kampanyaya bütün vatandaşların destek vermesinin önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Salahattin Kaplan "15 Temmuz gecesi ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, demokrasimize, özgürlüğümüze, vatanımıza, bağımsızlığımıza yönelik FETÖ PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde canlarını hiçe sayarak eli silahlı ve kanlı terör örgütü üyelerinin karşısında dimdik duran, ülkemizi ve demokrasimizi korumak için şehadet şerbetini içen vatandaşlarımızın geride bıraktığı ailelerine destek olmak hepimizin insani ve vatandaşlık görevidir. Türkiye'nin bu kampanyaya ses vereceğine, ve büyük destekler sağlayacağına olan inancım büyüktür. Kaplan ailesi olarak bizlerde bu kampanya için aile bireylerimizin sahibi olduğu firmalar üzerinden toplam 555 bin TL bağış yaparak destek olmaya çalıştık. Bu yardımlar şehitlerimizi geri getirmeyecektir ama geride bıraktıkları ailelerinin, yakınlarının kanayan yaralarına bir nebze olsun merhem olacaktır. 15 Temmuz gecesi demokrasimizi, ülkemizi korumak için canlarını feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.