Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil Belediyesi helva dağıttı

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçenin farklı noktalarındaki camilerde helva dağıtımı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 15:14
Kaynak: İHA
Şehitkamil Belediyesi helva dağıttı

Cuma namazı sonrası cemaatin çıkmasıyla birlikte binlerce kişiye Şehitkamil Belediyesi helva ikramında bulundu.

Şehitkamil Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçe genelinde bir çok camide helva dağıtımı gerçekleştirildi. AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, cuma namazını kıldığı KÜSGET Sanayi Camisi’nde namaz sonrası kendi elleriyle cami cemaatine helva ikram etti. İkram sonrası esnafla bir araya gelen Milletvekili Gül, Tayyar ve Başkan Fadıloğlu, esnafın sorunlarını dinledi. İkram edilen helvadan tüketen cami cemaati, sağlanan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Cami cemaati, ikram için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “Bugün, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu idrak ediyoruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) rahmeti, kıyamete kadar daima bütün insanlığı kuşatacak. O’nun ümmetinden olduğumuz için ne kadar rabbimize şükretsek azdır. Rabbim, inşallah şefaatine de nail eder. Bugün de yine Şehitkamil Belediyemizin güzel bir organizasyonu sayesinde vatandaşlarımızla beraber olduk, helva ikramında bulunduk. Sevgili Peygamber Efendimizin kutlu doğumunu kutladık. Bundan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇORBADA TUZUMUZUN OLMASINI İSTEDİK

Düzenlenen organizasyonla ilgili konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri nedeniyle buradayız. Şehitkamil Belediyesi’nin organize ettiği helva dağıtımında bizim de çorbada tuzumuzun olmasını istedik. Hem halkla kucaklaşmak, bütünleşmek hem de Kutlu Doğum Haftasındaki bu etkinliklerde yurttaşlarımızla tekrar bir araya gelmek için iyi bir vesile oldu. Malum yakın bir tarihte referandum yaşadık. Referandumdan sonra da yine vatandaşlarımızla iç içeyiz. O yakınlaşmanın ve dayanışmanın sadece seçim zamanında olmadığını, her zaman bunun mümkün olduğunu ifade ediyoruz. Bugün de Cuma namazı sonrası vatandaşlarımızla bir araya geldik. Namaz sonrası hazırlanan helvayı vatandaşlarımıza ikram ettik. Böylesine güzel bir organizasyonu hazırlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Kutlu Doğum Haftasının ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK ADINA BÖYLE BİR ETKİNLİKTE BULUNDUK

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak bu yıl Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde değişik noktalarda helva dağıtımına başladık. Şuanda Küsget Sanayi Camisi’nde helva dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz. Allah, her yıl bu zamanlara çıkmayı nasip eylesin. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) gittiği yolda gitmeyi nasip eylesin. Eğer Peygamber Efendimizi anlayabilirsek, zaten hem dünyamızı hem de ahiretimizi kurtarmış olacağız. Bu Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde işin şeklinden çok derinlerine inmemizde fayda var. Özellikle genç nesillerimize bu manadan faydalı hale getirebilirsek, ne mutlu bize. Bu şekilde arkadaşlarımızla birlikte farkındalık oluşturmak adına böyle bir etkinlikte bulunduk. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.