Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil Belediyesi'nden vefa hizmeti

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılara sağlanan ‘Vefa Hizmeti’ ilçe halkını memnun ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:01
Kaynak: İHA
Şehitkamil Belediyesi'nden vefa hizmeti

Evde bakım hizmetiyle tüm ihtiyaçları karşılanan Emine ile Abdullah Özdemir çifti, hizmetlerden duyduğu memnuniyeti anlattı.

Şehitkamil Belediyesi, ‘Vefa Hizmeti’ projesi sayesinde ulaştığı bakıma muhtaç ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. ‘Vefa Hizmeti’ projesi, ilçe sınırları içerisindeki özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişiler için uygulanıyor. Vefa Ekibi, günlük ortalama 12 eve hizmet veriyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuyor.

Vefa Hizmeti ekibi, son olarak Atakent Mahallesi’nde ikamet eden 67 yaşındaki Abdullah ile 70 yaşındaki Emine Özdemir çiftinin ihtiyaç duyduğu evdeki tüm hizmetleri yerinde karşıladı. Verilen hizmetle yüzü gülen Özdemir çifti, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

ALLAH, EVİMİZE TEMİZLİĞE GELENLERDEN RAZI OLSUN

Parkinson, şeker, tansiyon hastası olan Emine Özdemir, yatağa bağımlı sürdürdüğü hayatında en büyük destekçilerinin eşi ve Şehitkamil Belediyesi olduğunu vurguladı. Eşiyle 47 yıllık mutlu bir evlilik hayatı yaşadığını ifade eden Emine Özdemir, şunları söyledi:

“Hastalığım önce şeker ile başladı. Daha sonra tansiyon rahatsızlığım başladı. 20 senedir şeker ve tansiyon hastalığım vardı. Daha sonra Parkinson hastalığına yakalandım. 8-9 senedir de Parkinson hastalığım var. 5 seneden beridir de yatağa bağlı yaşıyorum. Allah’ın ve belediyemizin yardımı ile yaşıyoruz. Rabbim, bize bu hizmeti sağlayanlardan razı olsun. Sağlık hizmetleri evimize kadar getiriliyor. Evimiz düzenli olarak temizleniyor. Allah, evimize temizliğe gelenlerden razı olsun. Bir şikayetimiz yok. Allah, bu durumumuzdan kötü etmesin, başka dert vermesin. Allah, tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun.”

VERİLEN HİZMETLERDEN BİZ ÇOK MEMNUNUZ

Her zaman ve her koşulda Şehitkamil Belediyesinin kendilerine destek sağladığını belirten Abdullah Özdemir, şöyle konuştu:

“Şehitkamil Belediyemizden evimize vefa ekibi geliyor. Evimizin temizliğini yapıyorlar. İhtiyaçlarımız karşılanıyor. Verilen hizmetlerden biz çok memnunuz. Belediyemize dua ediyoruz. Allah; hükümetimizi, belediyemizi başımızdan eksik etmesin. Bu hizmetten önce zorluklar yaşıyorduk. Elimizden geleni yapmaya çalışıyorduk ama zor oluyordu. Son 5 yıldan bu yana bu konuda sıkıntı yaşıyoruz. Eşime ben bakıyorum. Belediyemize yaptıkları yardımları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.