Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞEHİTKAMİL ÇİFTÇİLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Arazi yollarının çiftçimizin hayatındaki önemin farkındayız. Bu yıl itibariyle son 10 köyümüz kaldı. Allah, kısmet ederse 2018 yılının sonuna kadar tüm arazi yollarını bitirmiş olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2017 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:34
Kaynak: İHA
ŞEHİTKAMİL ÇİFTÇİLERİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Yasa ile köyden mahalle statüsü kazandırılan alanlardaki 73 mahallenin birbiriyle bağlantısını sağlayacak 694 kilometre arazi yolunu açan Şehitkamil Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, bugüne kadar; Acaroba, Aktoprak, Atalar, Atabek, Altunova, Akçagöze, Akçaburç, Aşağıarıl, Bağbaşı, Batal, Bayatlı, Bilek, Bedirköy, Beyreli, Boyno, Bozovası, Büyükpınar, Cerityeniyapan, Çaykuyu, Dımışkılı, Durnalık, Dündarlı, Dülük, Erikli, Eskişarkaya, Günbulur, Göksüncük, Güngörge, Işıklı, İbrahimli, İbrahimşehir, İncesu, Karakesek, Karasakız, Karayusuflu, Karpuzkaya, Karadere, Karacaburç, Karacaören, Kızık Hamurkesen, Kızık Karasakal, Kozluyazı, Koçlu, Küllü, Köksalan, İskenderli, Öğümsöğüt, Öğündük, Sarılar, Seğmenli, Sinan, Sofalıcı, Suboğazı, Serintepe, Sülüklü, Sam, Tokdemir, Taşlıca, Tuğlu, Tekirsin, Uğurca, Üçgöze, Ülkerli, Yalangoz, Yamaçoba, Yayıktaş, Yenişarkaya, Yeşilce, Yığınlı, Yukarı Arıl, Zülfikar mahallelerinde arazi yolu açma çalışması gerçekleştirdi.

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

2018 yılının sonuna kadar tüm arazi yollarının açılacağını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Çalışma dönemimizin sonuna kadar tüm mahalle olan köylerimize girmiş olacağız. Kırsal alanda arazi yolu açılmamış yer kalmayacak. Derdimiz, vatandaşlarımızın tarım yaparken daha rahat ulaşımını sağlamak. Vatandaşlarımızın arazisine rahat bir şekilde gidip gelmesi, ürünlerini rahat bir şekilde getirmesine olanak sağlamak için çalışıyoruz. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Çiftçilerimizin ulaşabilecek her noktaya ulaşmaları noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şehitkamil Belediyesi olarak özellikle mahalle olan köylerimizin arazi yollarının yapılmasıyla ilgili çalışmalara başlamıştık. Bu yıl itibariyle son 10 köyümüz kaldı. Allah, kısmet ederse 2018 yılının sonuna kadar son 10 mahallemizin de arazi yollarını bitirmiş olacağız. Şimdiden tüm çiftçilerimize bol, bereketli, hasat dönemi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.