Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesi’nde altyapısı tamamlanmış noktalarda sıfır asfalt çalışması yürütülüyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfaltlama çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 23:51
Kaynak: İHA
Şehitkamil’de asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçenin hızla gelişen mahallelerinden biri olan Fıstıklık Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda başlatılan kapsamlı asfaltlama çalışması devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede tamamlanacak ve yeni modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak. Yürütülen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Mahallede yürütülen asfalt çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Fıstıklık Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, şu açıklamayı yaptı:

“Öncelikle mahallemizde yürüttüğü çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediyemize teşekkür ederim. Şehitkamil Belediyemiz, mahallemizdeki altyapı ve üstyapıları çalışmaları tamamlanan yerlerde şuan asfalt çalışması yapıyor. Yeni bir mahalle olmamıza karşın mahallemizde hızla nüfus artışı yaşanmaktadır. Belediyemiz, mahallemizdeki eksiklikleri anında gidermek adına çalışma yürütüyor. Bugün de mahallemizde kalabalık bir ekiple hummalı bir asfalt çalışması yürütülüyor. Mahalle halkımız kışı çamursuz yollarda geçirecek. Vatandaşımız, çalışmalar tamamlandığında yapılan yolları kullanacak. Mahallemizde çok güzel çalışmalar yürütüldü ve yürütülmeye devam ediyor. Çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.