Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’de içimdeki doğayı keşfediyorum etkinliği

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampı, “İçimdeki Doğayı Keşfediyorum” etkinliği çerçevesinde Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerini misafir etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:38
Kaynak: İHA
Şehitkamil’de içimdeki doğayı keşfediyorum etkinliği

100’ü aşkın üniversiteli ve liseli öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte gençler, gün boyu doğa ve macerayla buluşmanın keyfini yaşadı.

Dülük Tabiat Parkında faaliyetlerine aralıksız olarak devam eden Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampının misafirleri, Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri oldu. İçimdeki Doğayı Keşfediyorum- 2” etkinliğinde bir araya gelen 100’ü aşkın üniversiteli ve liseli öğrenci, Dülük Kaya Mezarlarına gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından kamp alanında bulunan ip parkuru, tırmanma duvarı ve paintball istasyonlarında macerayla buluştu. Osmanlı döneminden günümüze kadar ulaşan matrak oyunuyla tanışan genç öğrenciler, kamp alanında oynanan halat çekme, ip atlama yakan top, istop gibi geleneksel oyunlarla keyifli zamanlar geçirdi.

DOĞAYI KEŞFETTİK SPORTİF VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERLE BULUŞTUK

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında gerçekleştirdikleri “İçimdeki Doğayı Keşfediyorum” etkinliğinde Dülük Tabiat Parkının sonbaharın tüm güzellikleriyle süslendiği bir atmosferde doğayı keşfettiklerini, sportif ve kültürel etkinliklerle buluştuklarını ifade eden Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Oğuz, etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerimizle Dülük Tabiat Parkında yer alan Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında mükemmel bir gün geçiriyoruz. Öncelikle ev sahipliklerinden ve misafirperver davranışlardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli çalışma arkadaşlarına tüm Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gün 100’ü aşkın üyemizle Dülük Tabiat Parkının sonbaharın tüm güzellikleriyle süslendiği bir atmosferde doğa yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Doğanın mevsim şartlarına göre bize sunduğu tüm güzellikleri sonuna kadar yaşadığımız bu etkinliğin ardından kamp yerleşkesinde yer alan ip parkuru, tırmanma duvarı ve paintball istasyonlarında genç arkadaşlarım birbirinden heyecanlı ve renkli etkinliklerle buluştu. Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak birçok sosyal, kültürel ve sportif etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bir önceki etkinliğimizi Rumkale’de gerçekleştirmiştik. Bugün de doğayı keşfettik, tarih kokan bir gezi yaptık, sportif ve kültürel etkinliklerle buluştuk. Bundan sonraki süreçte de genç üyelerimizin sosyal yaşamında olumlu bir etki yaratmak, zararlı tüm alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz.”

DOĞAYLA İÇ İÇE HUZURLU VE NEŞE DOLU BİR TESİS

Yazılı sınav ve vize dönemi öncesinde keyifli biri gün geçirerek adeta moral depolayan Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampına tam not verdi. Gün boyunca macera dolu etkinliklerde yoğun mesai yapan genç öğrenciler, kamp ateşi etkinliği için verilen molada etkinliklerle ilgili yaptıkları değerlendirmelerde doğanın tüm güzellikleriyle iç içe olan Gençlik Kampında neşenin hiç azalmadığını ifade etti. Katılımcılardan Gamze Karamanoğulları, “Gaziantep Kent Konseyi Gençlik Meclisi aracılığıyla Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında mükemmel bir gün geçirdik. Huzur ve neşe dolu bir tesis. Tüm arkadaşlarımıza kesinlikle önereceğiz. Yoğun ders ve sınav maratonunda  böyle bir mola vermek bizlere çok iyi geldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.