Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’de kutlu doğum haftası etkinliği

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Zeytinli Okuma Salonunda eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası özel etkinliği büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 04:11
Kaynak: İHA
Şehitkamil’de kutlu doğum haftası etkinliği

Program sırasında duygulu anlar yaşayan izleyenler, gösteri sonunda öğrencileri uzun süre alkışladı.

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Zeytinli Okuma Salonunda eğitim gören öğrenciler, Kutlu Doğum Haftası kapsamında başarılı bir gösterinin altına imza attı. Zeytinli Okuma Salonundaki gösteri, Peygamberimizin (SAV) hayatını anlatan slayt ile başladı. Daha sonra Sultan Arık isimli öğrenci ‘Ya Muhammed’ şiirini seslendirdi. Şiir dinletisinden sonra 5. sınıf öğrencileri tarafından ‘571’ adlı ilahi okundu. Gösteride 5. sınıf öğrencisi Abdulkadir Deligeloğlu, ezberlediği hadisleri katılımcılara söyledi. Kadriye Başarır ile Dilara Uçar, ‘İçimizden Biri’ isimli şiiri seslendirirken, İlkay Nur Çetintaş ise Peygamberimiz (SAV) ile ilgili yazdığı yazıyı okudu. Nida Güdücü, ‘Yıldızları Da Al Yanına’ isimli ilahiyi söyledi ve son olarak Zelal Şahin, ‘Efendimiz’ adlı şiiri okudu. Gösteri sonrasında daha önceden düzenlenen salavat ve mektup yazma yarışmasında dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verildi. Program sonrası açıklamada bulunan izleyenler, çok güzel bir program seyrettiklerini dile getirdi ve Şehitkamil Belediyesine teşekkür etti.

2 MİLYON SALAVAT ÇEKİLDİ

Gerçekleştirilen etkinlik sonrası açıklamada bulunan Zeytinli Okuma Salonu Türkçe Öğretmeni Abdulkadir Gündoğdu, programın büyük emek verilerek hazırlandığını söyledi. Gündoğdu, “Okuma Salonu Merkezimizde 4. sınıf ile 8. sınıf arasında okuyan öğrencilerimiz eğitim görüyor. Bu programda daha çok 4. ve 5. sınıf öğrencilerimiz görev aldı. Bu program öncesinde 1 ay önceden başlayan bir salavat yarışması yaptık. Öğrencilerimiz tarafından toplamda 2 milyon salavat çekildi. Öğrencilerimiz, bu etkinliğimizde şiirler, ilahiler okudu. Velilerimizde güzel bir memnuniyet oluşturduk. Bizlere imkan sağlayan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok çok teşekkür ediyoruz. Biz öğrencilerimize okul derslerine katkıda bulunacak eğitimler veriyoruz. Öğrencilerimizi manevi yönden de geliştirmeye çalışıyoruz. Bu etkinliğimiz, öğrencilerimizin manevi gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlendi” açıklamasında bulundu.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİ ÇOK SEVİYORUM

Gösteri sonrası konuşan 5. sınıf öğrencisi Büşra Erdoğan, “Zeytinli Okuma Salonunda eğitim alıyorum. ‘571’ adlı ilahiyi okudum. Burada ödevlerimi yapıyorum. Bilmediğim birçok konuyu burada öğrendim. Burada şiirler öğrendim. Şehitkamil Belediyesini çok seviyorum. Belediyemize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.