Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’deki okullar temizleniyor

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelindeki tüm okullarda periyodik olarak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik ekipleri, son olarak GAP Görme Engeliler İlkokulu ve Ortaokulu’nun genel temizliğini yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:02
Kaynak: İHA
Şehitkamil’deki okullar temizleniyor

Şehitkamil Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için yoğun mesai harcıyor. Ekipler, okul bahçelerinde temizlik işlemi gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, GAP Görme Engeliler İlkokulu ve Ortaokulda çevre düzenlenmesi, süpürme ve dezenfekte çalışması yaptı. Yürütülen temizlik çalışması öğrencilerin yüzünü güldürürken, okul yönetimini de memnun etti.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZ SIK SIK OKULUMUZUN TEMİZLİĞİNİ YAPIYOR

Öğrencilerinin daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerine gayret gösterdiklerini dile getiren GAP Görme Engeliler İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Yıldız, “Öğrencilerimizin temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için Şehitkamil Belediyesine bağlı temizlik ekipleri, okulumuzda temizlik çalışması başlattı. Okulumuzun bahçesinin baştan aşağı genel temizliği yapıldı, çöp konteynırları temizlendi ve dezenfekte edildi. Belediyemiz zaten biz talep etmeden bile belirli aralıklarla okul dönemi içerisinde sık sık gelip okulumuzun temizliğini yapıyor. Şehitkamil Belediyemize bizi bu hizmetlerinden mahrum bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalardan memnunuz. Öğrencilerimiz daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürecekler” dedi.

BAHÇE BAKIMINDAN GENEL TEMİZLİĞE KADAR HER TÜRLÜ HİZMET VERİLİYOR

GAP Görme Engeliler İlkokulu ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ali Yaba ise yürütülen çalışmalara ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Okulumuz yaklaşık 60 yıldır hizmet veren bir eğitim kurumudur. Bahçe alanımız gerçekten çok büyük, temizlenmesi konusunda sıkıntılar yaşıyorduk. Şehitkamil Belediyemizin okullarda başlattığı temizlik çalışmalarıyla birlikte bu sıkıntıdan kurtulmuş olduk. Sağ olsun belediye ekiplerimiz ayda bir defaya mahsus olmak üzere okula gelip, bahçe bakımı, ağaçların bakımı ve genel temizlik hizmetlerini yapıyor. Belediyemize teşekkür ediyorum, inşallah bu tür çalışmaların da devamını diliyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.