Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’den Humanız Mahallesi’ne kilittaşı

Şehitkamil Belediyesi, Humanız Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan tüm noktaların tamamını kilittaşı döşemek için başlattığı çalışmalarda sona yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:26
Kaynak: İHA
Şehitkamil’den Humanız Mahallesi’ne kilittaşı

Mahalle sakinleri, mahallede yapılan çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

Daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak isteyen Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın kış aylarında sorun yaşamaması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Humanız Mahallesi’nde yürüttüğü kilittaşı döşeme çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Humanız Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan her noktayı kilittaşı ile döşeyecek. Kısa zaman sonra tamamlanacak olan kilittaşı çalışmaları mahallenin daha modern bir görünüme kavuşmasını sağlayacak. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakini Asım Yaşar, gerçekleştirilen hizmetler için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

HİZMETLERDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yapılan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Humanız Mahallesi sakini Asım Yaşar, şunları söyledi:

“Şu anda mahallemize çok güzel hizmetler yapılıyor. Biz, yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Bu hizmetlerin devamını diliyoruz. Mahallemiz, yeni bir mahalle. Belediyemiz, talep ettiğimiz her hizmeti karşılıyor. Biz de mahalle sakinleri olarak yapılan hizmetlerden son derece memnun oluyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın ve ekibinin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. İnşallah mahallemizi daha güzel, daha yaşanabilir bir mahalle haline getireceğiz. El birliğiyle eksikliklerimizi tespit edip belediyemize müracaatta bulunuyoruz. Belediyemiz de talebimizi dikkate alıyor. Yapılan hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Mahallemizdeki 162 nolu sokak, 164 nolu sokak, 74 nolu caddenin tamamı asfaltlandı. Mahallemize çok güzel bir park yapılıyor. 180 nolu cadde ve 35 nolu caddenin kaldırım ve kilittaşı çalışmaları devam ediyor. İstediğimiz talebi belediyemiz anında yerine getiriyor. Taleplerimiz, bildirdiğimiz günün ertesine yerine getiriliyor. Son derece süratli bir çalışmaları var.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.