Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil’in bayram temizliği yaşlıları sevindirdi

Şehitkamil Belediyesi'nin sunduğu ‘Vefa Hizmeti’ kapsamında yapılan bayram temizliği, yaşlıların yüzünü güldürdü. Evdeki tüm ihtiyaçları karşılanan yaşlı çiftler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:18
Kaynak: İHA
Şehitkamil’in bayram temizliği yaşlıları sevindirdi

Şehitkamil Belediyesi, ‘Vefa Hizmeti’ projesi ile yaşlı ve bakıma muhtaç kimselerin evdeki tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı çalışan Vefa Ekibi, özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişilere hizmet ediyor. Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı hizmet veren Vefa Hizmeti ekibi, Girne Mahallesi'nde ikamet eden 76 yaşındaki Mustafa Soyubelli ile 76 yaşındaki eşi Zeynep Soyubelli’nin evini temizledi. Soyubelli çiftinin ilk olarak evdeki halıları temizlendi, koltuklar silindi, pencereler temizlendi, yerler süpürüldü. Daha sonra mutfaktaki bulaşıklar yıkandı, evin tozu alındı. Verilen hizmetin kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren Soyubelli çifti, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

EKİPLER BAYRAM ÖNCESİ EVİMİZİ PIRIL PIRIL ETTİLER

Rahatsız olduğu için evinin temizliğini yapamadığını dile getiren Zeynep Soyubelli, “Allah, Şehitkamil Belediyemizden razı olsun. Evimin her tarafı temizleniyor. Tüm temizliğimiz dört dörtlük yapılıyor. Bu durumdan çok memnunuz. Evim sürekli temizleniyor. Bugün de Ramazan Bayramına sayılı günler kala Şehitkamil Belediyemizin Vefa Ekibi gelerek evimizde bayram temizliği yaptı. Allah, Vefa ekibinden razı olsun. Sağ olsunlar, bayram öncesi evimizi pırıl pırıl ettiler” dedi.

BAYRAMI TEMİZ VE NEZİH BİR ORTAMDA YAŞAYACAĞIZ

Hizmetlerin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Mustafa Soyubelli ise şunları söyledi:

“Başkanımıza çok teşekkür ederim. Evimiz, ekipler tarafından sürekli temizleniyor. Bugün de bayram temizliği için geldiler. Halıları temizlediler, koltukları temizlediler, mutfağı, lavaboyu, banyoyu, bahçeyi, camları evin her yerini baştan aşağı temizlediler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bayramı temiz ve nezih bir ortamda yaşayacağız. Allah, Başkanımızı hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.