Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkâmil’den amatör spora destek

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ülke genelinde 9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı sporcularını makamında ağırladı. 

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 17:46
Kaynak: İHA
Şehitkâmil’den amatör spora destek

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016-2017 sezonunda Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığınca organize edilen Ampute Futbol 1. Ligi’nden Ampute Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nın sporcularını Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde makamında konuk etti. Sporcularla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, 1. Lig’de elde edilen başarılı sonuçların ardından 2017-2018 sezonunda TBESF Ampute Süper Lig’de Gaziantep’i temsil edecek sporculara branşa özgü sportif malzeme armağanlarında bulundu.

SPORTİF BAŞARININ ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL YOK

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, disiplinli ve düzenli bir çalışmanın başarıyı beraberinde getirdiğini dile getirdi. Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nın yeşil sahada gösterdiği başarıyla gururlandıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu:

“9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası’nı birbirinden renkli sportif etkinliklerle icra ettik. Bu kapsamda parkeden yeşil sahalara, kulvarlardan kortlara kadar birçok farklı platformda ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızla bir araya geldik. Yine bu hafta içerisinde 2016-2017 sezonunda elde ettikleri başarılarla bir üst lige çıkma başarısı gösteren Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nın değerli sporcularından zorlu geçen sezonun ardından elde edilen başarının öyküsünün dinledik. Sportif başarının önünde hiçbir engel yok. Ortaya çıkan tablo da bunun en güzel göstergesidir. Bu başarıların büyüyerek devam edeceğine inanıyorum. Sporcularımız yeter ki inansınlar ve çalışsınlar. Bundan sonraki süreçte de imkanların el verdiği ölçülerde amatör sporun ve sporcularımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Geniş kitlelere spor yaptırmak ve 7’den 70’e herkese sürdürülebilir spor alışkanlıkları kazandırmak adına çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Gazi şehrimizde spor adına yürütülen tüm çalışmalarda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.”

DESTEKLERLE BAŞARI SÜRECEK

Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Şükrü İnal ise ampute futbol takımında görev yapan tüm teknik ekip ve sporcuların büyük fedakarlıklarla inanarak başarılar elde ettiğini, bundan sonraki sürçte de çalışmalarına hız kazandırarak Süper Lig’de Gaziantep’i başarıyla temsil etmek istediklerini söyledi. Dernek Başkanı İnal, ziyaret esnasında şampiyonluk sevincini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile paylaşmanın büyük bir mutluluk olduğunu ifade ederek, yapılan sportif malzeme desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.