Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ" ZİYARETÇİLERİ BÜYÜKŞEHİR'İN YATIRIMLARINI GEZDİ

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 09:02
Kaynak: İHA
"ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ" ZİYARETÇİLERİ BÜYÜKŞEHİR'İN YATIRIMLARINI GEZDİ

AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" Projesi kapsamında Gaziantep'e gelen otobüsle, kent turuna çıkan kadınlar, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını gezdi, ilk kez hayvanat bahçesini görme fırsatını buldu, Gaziantep Sanat Merkezi, Hamam Müzesi ve Mutfak Sanatları Merkezi'ni yakından gördü. 

Şehitkamil ilçesine bağlı Cerityeniyapan ve Gülpınar Mahallesi'nde (köy) yaşayan 40 kadın, Büyükşehir'in yatırımları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Burç Ormanı içerisinde 1000 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ikinci, Dünya'nın ise dördüncü hayvanat bahçesi olan Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi'ni ilk kez gezen kadınlar, Türkiye'de ilk kez oluşturulan Safari Parkı'na hayran kaldı.

Gezinin ardından duygularını dile getiren kadınlar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le birlikte Gaziantep'in değiştiğini söyleyerek, şunları belirtti: "İlk kez Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi'ni geziyoruz. Safari Parkı'na hayran kaldık. Hükümetin, Cumhuriyetin 100'üncü yıldönümü olan 2023'e kadar hem ekonomik, hem kültürel, hem de sosyal açıdan bazı hedeflerinin olduğunu biliyoruz. Bu hedeflere ulaşmak için halkın görüşlerine başvurulmasını, fikrimizin alınmasını önemsiyoruz. Bizler öncelikle işsizliğin sona ermesini istiyoruz, kentte uyuşturucu ile alakalı önleyici tedbir alınıyor ama yetersiz kalıyor. İşi olan genç bağımlı olur mu? Öncelikle gençlere iş bulmak gerek. Kentsel dönüşüm ve mülteci sorunu da şehrin kanayan yarası oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Binali Yıldırım'a ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.