Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehrin trafiği rahatlayacak

Şahinbey Belediyesi tarafından şehrin trafiğini rahatlatmak için yapılan Özdemirbey Caddesi yol genişletme çalışmalarında sona gelindi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 08:58
Kaynak: İHA
Şehrin trafiği rahatlayacak

Gaziantep ulaşımının ana arterlerinden birisi olup, şehir merkezi ile Karataş-Akkent gibi yüz binlerce vatandaşın yaşadığı bölgeyi birbirine bağlayan Özdemirbey Caddesi'nin devamı olan, Düztepe-Dutluk arasındaki yol çalışmalarında sona gelindi. Özdemirbey Caddesi'nin genişletilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde olan Şahinbey Belediyesi cadde üzerindeki refüj çalışmalarını hızla sürdürüyor.

BU AYIN SONUNDA TAMAMLANACAK

Ekibiyle birlikte yapılan son çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Özdemirbey Caddesi'nde adım adım sona yaklaşıldığını belirterek, "Gaziantep'in en önemli caddelerinden bir tanesi Özdemirbey Caddesi. Burası daha önce iki şeritli bir yoldu. Karataş ile Şahinbey ve hatta Şehitkamil'i bir birine bağlayan en kısa yollardan bir tanesi. Geçtiğimiz dönemde başlattığımız çalışma ile Sanat Okulu'ndan Düztepe'ye kadar olan kısmı hem kentsel dönüşüm yaparak, hem de yolumuzu iki şeritten altı şeride çıkararak, trafiği ciddi anlamda rahatlatmıştık. Bu dönemimizde de Düztepe-Tutluk arasında kalan yolu, kamulaştırmalarımızı yaparak, yıkımlarını tamamladık ve yolumuzu burada da iki şeritten altı şeride çıkardık. Şu anda alt yapı çalışmalarının tamamı yenilendi. Refüj ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bu yol aynı zamanda şu anda Karataş'ta yapımı devam eden 1875 yataklı Şehir Hastanesi'nin de trafik akışını sağlayacak en önemli yollarından birsi olacak. İnşallah bu ay sonuna kadar, yolun refüjünü ve asfaltını tamamlayarak, vatandaşımızın hizmetine sunacağız.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.