Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sermet Atay’dan GESOB’a ziyaret

Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Sermet Atay, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen İsmet Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:32
Kaynak: İHA
Sermet Atay’dan GESOB’a ziyaret

Ziyarete Atay ile beraber MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı ve bir çok parti yöneticide katıldı. Esnafın sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyen Atay, Ekonomik gelişmeleri ve memleketimize etkilerini yakından takip ediyoruz. Uzun süren salgın hastalık döneminden sonra patlak veren Rusya-Ukrayna savaşının Küresel Enerji Krizin tetiklediğini ve bunun hayatın her alanına etkilerinin olduğunu dile getirdi. Dünyadaki enerji ve gıda krizinin ülkemize etkilerini bir yönetim krizi gibi pazarlayıp buradan siyasi rant devşirmeye çalışan ve bulanık suda balık avına kalkışan çevrelere itibar edilmemesinin gerekli olduğunun altını çizdi.

Cumhur İttifakı ile önü açılan ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde hızla alınan kararlar ve uygulanan tedbirlerin sonucu olarak Türkiye’nin bölgesel bir güç olmaktan ziyade Küresel bir aktör haline gelme yolunda olduğunu belirten Atay, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın Türkiye’nin arabuluculuğu ile neticelendirilmesi ve barışın sağlanmasını umut ettiğini belirtti.

İzlenen politikaların yakın zamanda sonuç vereceğini, Milli dayanışma ile bu zor günlerin de geride kalacağını belirten Atay, Hükümetin vatandaşlarımız, esnafımız ve sanayicilerimiz için çıkardığı ekonomik destek paketlerini desteklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.