Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcak havada sokak hayvanları unutulmadı

Şehitkamil Belediyesi, yaz aylarındaki sıcak havalarda içecek ve yem bulmada zorluk çeken sokak hayvanlarını unutmayarak parklara yerleştirdiği ‘Beslenme Noktaları’ ile destek oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:47
Kaynak: İHA
Sıcak havada sokak hayvanları unutulmadı

Şehitkamil Belediyesi tarafından sokak hayvanları için parklara daha önceden konulan Beslenme Noktalarına park bekçileri ve mahalle sakinleri tarafından düzenli bir şekilde su ve yem bırakılarak destek olunuyor. İlçe genelinde bulunan birçok parka, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için yerleştirilen Beslenme Noktalarına vatandaşlarda yoğun ilgi gösteriyor.

‘‘SOKAK HAYVANLARINI HEPİMİZ DÜŞÜNMELİYİZ’’

Bu uygulama sayesinde sokak hayvanlarını unutmadıklarını ve onlara düzenli yem ve su verdiklerini dile getiren vatandaşlar, ‘‘ Sokak hayvanlarını unutmamak lazım. Yapılan bu beslenme noktaları sayesinde biz de sokak hayvanlarını unutmayarak burada hergün onlar için yem bırakıyoruz. Hayvanlar zamanla buna alışıyor ve her sabah burada bizim yem vermemizi bekliyorlar. Biz bunu görüyoruz ve bizim içinde çok güzel bir duygu. Hayvanlara herkesin sahip çıkması gerekiyor. Çünkü onların bir bakkalı, bir marketi yok. Onların bir sahibi olmadığı için günlük yemek verenleri yok. Sokak hayvanlarını hepimiz düşünmeliyiz. Bu uygulama çok güzel yetkililere teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.