Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sigorta acenteleri GTO’da buluştu

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:20
Kaynak: İHA
Sigorta acenteleri GTO’da buluştu

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyelerinin faaliyet gösterdikleri alanlarda yaşanılan sorunların ve sektörel gelişmelerin konuşulduğu “Sektörel İstişare” toplantıları çerçevesinde bu kez de sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren sigorta acentelerinin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) 41 No’lu “SİGORTA ACENTELERİ” Meslek Komitesi tarafından organize edilen toplantıda mesleki sorunlar ve çözüm önerileri ele alınırken, Meslek Komite Başkanı Hakan Sözmen’in moderatörlüğünde yapılan toplantıya GTO Meclis üyesi Hasan Ali Gözükara, Gaziantep Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu üyesi Orhan Gazi Dağaçan, Sigorta Acenteleri İl Delegesi Hasan Öztaş ve GTO Ticari İşlemler Müdürü Mustafa Aslan konuşmacı olarak katıldı.

Komite Başkanı Sözmen, komite olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak katılımcılara bilgi verirken, toplantıya katılan konuşmacılar sektörde korsan çalışan sigorta acenteleri ilgili yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda, sigortacılık sektöründeki sorunlar için TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu tarafından yapılan çalışmalar, denetimler konusunda Sigorta Acenteleri Yönetmeliğinde günümüz koşullarına göre güncelleme yapılması ve bu konuda odalara daha fazla yetki verilmesi konuları değerlendirildi.

Toplantı ayrıca sektörde korsan çalışan acentelerle mücadele için Gaziantep Ticaret Odası Meslek Komitesi, Sigorta Acenteleri Derneği ve sektör duayenlerinden oluşan bir komisyon kurularak, çalışma yapılmasının önemli olduğu vurgulandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.