Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Siyaseti halkla birlikte yapacağız"

İYİ Parti 1. sıra milletvekili adayı Hüseyin Filiz, 9. Sıra adayı Sanem Kasapseçkin, il yöneticisi Necdet Kazaz ve Gülden Kurtaran, Güncel Gazetesi’ni ziyaret ederek seçim çalışmaları konusunda neler yaptıklarını paylaştılar.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:59
Kaynak: İHA
“Siyaseti halkla birlikte yapacağız"

Filiz, ziyarette “Yetişmiş ve liyakatli kadrolarla huzuru sağlamak öncelikli amacımız. Seçilirsek siyaseti halkla birlikte yapacağız” dedi. 

Seçim çalışmaları sürecinde halktan partileri lehine çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Filiz, “Bununla birlikte, mevcut durumdan şikâyetçi olan kesimler de sıkıntılarını bizlerle paylaşıyorlar. Hem kırsalda hem de şehir merkezinde iyi olduğumuzu görüyorum. Kimi vatandaş gizliden kulağımıza, kimi de açıktan haykırarak söylüyor. Zaten İYİ Parti’nin ortaya çıkma nedeni bu. Yetişmiş ve liyakatli kadrolarla huzuru sağlamak öncelikli amacımız. Seçilirsek siyaseti halkla birlikte yapacağız” dedi.

 

“EĞİTİM EN BÜYÜK SORUN”

İşsizlik sorunu hem Gaziantep’in hm de ülkemizin en büyük sorunlarından birisi bununla birlikte eğitimde sıkıntı almış başını gidiyor. Eğitimin kalitesi önemli, çocuklar yarış atı gibi ilköğretimden Üniversite’ye gerek mahalle gerekse de anne baba baskısı ile sınavlara hazırlanıyor. Bu da bir yere kadar, ondan sonra çocuklar sıkılıyor. Üniversiteleri bölmek tabiki iyi bir şey değil. İstanbul Üniversitesi gibi markalaşan 1453 yılından beri gelen markalaşan Üniversiteler bölünemez. Üniversite yönetilemiyorsa böler yönetirsiniz”

 

ESNAF ZOR DURUMDA

İşsizlikte Gaziantep çok çabuk etkilenen bir kent, Gaziantep halkı çalışmayı üretmeyi sever. Suriyelilerin Gaziantep’e göçü ile birlikte bir rekabet ortamı oluştu. Özellikle İnönü Caddesi’nde esnafın durumu vahim. Bakıyorsunuz nerede ise tamamı Suriyeli esnaf, Gaziantep esnafı ise rekabet şansından taşınmış yada işi bırakmış. Meral Başkanımızın da dediği gibi inşallah 2019’da iftarı Suriye’de yapacağız, bu rekabet ortamı da kalkmış olacak” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.