Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SMMM Nizip Temsilciliği'nden NTO'ya ziyaret

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Nizip Temsilciği Muhasebeciler Haftası münasebetiyle Nizip Ticaret Odasını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 00:24
Kaynak: İHA
SMMM Nizip Temsilciliği'nden NTO'ya ziyaret

Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat; "Muhasebeciler Haftası etkinliği çerçevesinde Odamızı ziyaret eden Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Nizip Temsilciği değerli Başkanı Sayın Necati Kılıç ve ekibi Odamızı ziyaret etmiş bulunmaktalar. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğumuz memnuniyeti bildirmek istiyorum. Tabi bilindiği üzere Muhasebe iş dünyasının olmazsa olmazıdır. Nizip iş dünyasının gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için ilçemizde faaliyet gösteren Muhasebecilerimizle ilçemiz ticaretinin gelişmesi için Nizip Ticaret Odası olarak ortak akılla beraber çalışacağımızı, kendilerine her türlü desteği sağlayacağımızı ve sürekli birlikte hareket edeceğimizi belirtmek isterim. Bu anlamda Odamıza yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eder Muhasebeciler haftasını tebrik ederim." dedi.

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Nizip Temsilcisi Necati Kılıç ise şunları ifade etti. "01 - 07 Mart arası kutlanılan Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Nizip Ticaret Odamızı ziyarete geldik, 1989 yılının Mart ayında TBMM'ye sevk edilerek 1989 Haziran ayında yasalaşan 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu kapsamında bu yıl Muhasebeciler Haftamızın 28.' sini kutluyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz kutlamalar kapsamında Nizip Ticaret Odası'nı ziyaret ederek sektörümüzde yaşanan sorunları istişare ederek görüş alışverişinde bulunduk. Ben bu vesile ile Muhasebeciler Haftamızın Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyarete Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A.Kadir Akkuş, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi M.Ali Karabacak ve ilçemizde faal olarak görev yapan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler de katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.