Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sorunlara çare olmak için sokaklardayız

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2021 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:24
Kaynak: İHA
Sorunlara çare olmak için sokaklardayız

Ali Peri, “Yolsuzluk ve yoksulluk için sokaklardayız. Bazı kesimler kendilerinden başkalarına burada ekmek yok diyor. Farkındalar halkın sofrasında ekmek bırakmamışlar. Halk, köylü, çiftçi, esnaf, sanayici perişan, vatandaş perma perişan.  Biz halkın sofrasında ekmeğini almaya değil ekmeğimizi halkımızla paylaşmak için sokaklardayız. Biz halkımızın özgürlüğü, barışı ve demokrasisi için. Hak hukuk adalet için, meydanlardayız. Çiftçinin köylünün esnafın sanayicinin sorunlarına çare olmak için sokaklardayız. Halkımızı refahı için meydanlara indik” dedi. 

Türkiye genelinde 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere il, ilçe ve beldelerden toplamda 250’ye yakın CHP'li belediye başkanının hazır bulunduğu ‘Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılan ve 20’den fazla belediye başkanıyla Araban ve Yavuzeli’ne çıkarma yapan Ali Peri, çalıştayın çok verimli geçtiğini söyledi. Peri, “Bizler başkalarına Çamur atarak pirim yapmaya değil yapacağımız hizmetleri anlatmak için buralardayız” dedi. Ali Peri,  sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceklerini ve çalışmaların durmaksızın yürütüleceğini ifade etti.

DURMAKSIZIN ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Peri, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, belediye başkanlarımızla Gaziantep'te bir araya geldindi. İki yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetleri masaya yatırdığımız çalıştayda önümüzde ki üç yıl boyunca hayata geçireceğimiz ve gerçekleştireceğimiz inovatif ve ortak çalışma ve  projeler hakkında fikir alış verişinde  bulunduk. Sosyal belediyecilik anlayışımızı her zaman daha ileriye taşıyacak ve ülkemize hak ettiği en iyi hizmeti verebilmek adına durmaksızın çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

İKTİDARA HAZIRIZ VE İKTİDAR OLACAĞIZ

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun esnaf ziyareti esnasında sosyal medya hesabından paylaştığı “Gaziantep'in çarşılarında halkımızla birlikteyim, Peri, şöyle konuştu: “Gaziantep’te halk aç, perişan bırakılmış. Biz halkın  sofrasındaki ekmeğini  almaya  gelmedik. Ekmeğimizi halkımızla paylaşmaya geldik. Biz halkımızın özgürlüğü, barışı ve demokrasisi için sokaklardayız, meydanlardayız. Halkımızı refahı için meydanlara indik. Gaziantep esnafı dertlerini başta genel başkanımız olmak üzere, genel başkan yardımcılarımız, belediye başkanlarımızla paylaştılar. Bizlerde esnafımıza çözüm önerilerimiz anlattık. Bakıyorum ki bu buluşmadan  bazı kesimler rahatsız olmuş. Haftsonundan bu yana sosyal medyada sürekli paylaşımlarda bulunuyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırıyorlar. Bu sessiz kalamayız. Aslında korktukları CHP’nin iktidar yürüyüşüdür. İktidara hazırız ve iktidar olacağız.”

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.