Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal Kooperatifçilik ve Tanıtım Treni Gaziantep’te

Ticaret Bakanlığı tarafından "Sosyal Kooperatifçilik Tanıtım, Eğitim, Geliştirme ve Uygulama Projesi" kapsamında İstanbul’dan hareket eden Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni, Gaziantep’e ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 07:45
Kaynak: İHA
Sosyal Kooperatifçilik ve Tanıtım Treni Gaziantep’te

Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ve TCDD iş birliğiyle hayata geçirilen projede, 5 Nisan'da İstanbul Sirkeci Garı'ndan çıkan tren, Ankara, Kayseri, Sivas ve Malatya’nın ardından Gaziantep’e geldi.

Başpınar Gar Şefliğinde düzenlenen törende konuşan Vali Gül, projenin önemine dikkat çekerek, proje ile özellikle kadınların üretime katılmaları, toplumda farkındalık oluşturularak üretimle ilgili bir gündem yaratılması, üretimin konuşulmasının hedeflendiğini dile getirdi.

Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Alper Ekrem Bozkurt ise 2018 yılı içerisinde sosyal kooperatifçiliği geliştirmek ve yaygınlaştırmak üzere “Sosyal Kooperatifçilik Tanıtım, Eğitim, Geliştirme ve Uygulama Projesi”ni geliştirdiklerini aktararak Sosyal Kooperatifçilik Eğitim ve Tanıtım Treni’nin bu kapsamda seferlere başladığını söyledi.

8 Nisan’da İstanbul’dan başlayarak Ankara, Kayseri, Sivas ve Malatya güzergâhında ilerleyen tanıtım treni Gaziantep’ten sonra Hatay ve Adana illeri ile seferlerine devam edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.