Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sow, Gazişehir Gaziantep'de

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, yeni transferi Moussa Sow resmi sözleşmeyi imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2019 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:44
Kaynak: İHA
Sow, Gazişehir Gaziantep'de

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, yeni transferi Moussa Sow resmi sözleşmeyi imzaladı.

 

Kulüp Başkanı Adi Sani Konukoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde yıldız futbolcu 1.5 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Moussa Sow 78 numaralı forma ile mücadele edecek.

Kulübüme geldiği için oldukça mutlu olduğunu ifade eden Moussa Sow, şampiyonluk için terinin son damlasına kadar savaşacağının sözünü verdi.

ADİL SANİ KONUKOĞLU; "BU SÖZLEŞME GÖNÜL BAĞININ BAŞLANGICI"

Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Moussa Sow hakkında en ufak tereddütleri olmadığını ifade ederek, "1.5 aydır yürütülen ve zaman zaman hedef şaşırtmalar yapmak zorunda kaldığımız çalışmalar sonucunda çok şükür Moussa Sow ile birlikte beraberiz. Moussa Sow'un futbolculuğuna, karakterliğine ve futbolculuğundan en ufak bir tereddütümüz dahi yok. Kendisini aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz, Allah'ın izniyle bu yıl takım, taraftar ve şehir elele vererek şampiyonluk sevincini birlikte yaşamak istiyoruz. Sow ile yapmış olduğumuz sözleşme geçici bir sözleşme değil ve aynı zamanda gönül bağının başlangıcı. Moussa Sow'un futbolculuk sürecinden sonra da kendisi kalmak istediği sürece aramızda görmekten mutluluk duyarız. Böyle bir tecrübenin şehrimizin futboluna, gençlerimize iyi bir örnek olacağından dolayı şüphemiz yoktur. Bu transferde de kulübümüze SANKO Holding sponsor oldu. Kendisine bir kez daha hoşgeldin diyor, başarılar diliyorum". ifadelerini kullandı.

MOUSSA SOW; "KARİYERİMDE YENİ BİR SAYFA AÇTIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Gazişehir Gaziantep'e transfer olduğu için oldukça mutlu olduğunu ifade eden Moussa Sow, "Öncelikle böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Transfer sürecim biraz uzun sürdü ancak gelmemi sağlayan başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Türkiye'yi ve buradaki taraftarları çok seviyorum. Gaziantep şehrine gelmek benim için büyük hayaller anlamına geliyor. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum ve buradaki herkesin hedefinin şampiyonluk olduğunu biliyorum. Eminim insanlar soracaktır Moussa Sow, neden 1. Lig'e geldi diye. Başkanımız gelecekle ilgili planlarını ve projelerinden bahsetti. Bu projeye inandığımız için Gaziantep'e geldim, herkese tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.