Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözeri, GFK Store mağazasını ziyaret etti

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kulübün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu GFK Store mağazasını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2017 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:01
Kaynak: İHA
Sözeri, GFK Store mağazasını ziyaret etti

Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde hizmet veren mağazada, yediden yetmişe her yaş grubuna özel ürünler taraftarlarla buluşuyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri ile birlikte kulüp müdürü Kemal Aslan ve futbolculardan Adama Ba'da GFK Store mağazasını Yönetim Kurulu Üyesi Ayşen Ahi ile gezerek alışveriş yaptılar.

"HEM ÜRÜNLERE, HEM DE MAĞAZAYA HAYRAN KALDIM"

Sözeri, "Gerçekten göreve geldiğim günden bu yana yönetimsel olarak Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'ndeki projeleri gururla takip ediyorum. Profesyonelleşme ve kurumsallaşma adına ciddi adımlar atılıyor ve bunlar başarıyı da beraberinde getirecektir. Mağazayı da ilk kez gezme imkanı buluyorum ve gerçekten hem ürün çeşitliliği hem de kalitesi olarak çok beğendim. Satışa sunulan bu ürünleri taraftarlarımız da günlük hayatta çok rahat ve şık şekilde kullanabilirler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm taraftarlarımızın da GFK Store mağazamıza gelerek bu ürünleri görmelerini ve satın almalarını tavsiye ediyorum" ifadelerini kullandı.

Genç futbolculardan Adama Ba'da GFK Store mağazısından oldukça etkilendiğini dile getirerek, minik oğlu için bir forma satın aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.