Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor camiası iftarda buluştu

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeği Gaziantep’te bir ilk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:53
Kaynak: İHA
Spor camiası iftarda buluştu

Uzun yıllar Gaziantep’in sporuna hizmet etmiş ve etmekte olan birçok spor adamını bu iftarda bir araya geldi. Gaziantep’te ilk defa böyle bir organizasyonda buluşan spor camiası ise bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Futbola Gaziantep sokaklarında başlayan Galatasaray’ın efsanevi oyuncusu Talat Özkarslı, iftar öncesi davetlilere seslendi. Gaziantep’te böyle güzel bir organizasyonda sporun duayenleriyle buluşmaktan mutlu olduğunu dile getiren Özkarslı, “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizleri bir araya getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür ederim. Gaziantep’te ilk defa böyle güzel bir işe imza atıldı. Tüm spor camiasının kardeşlerini buluşturdu. Bu tür organizasyonların artmasını temenni ederek hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

“SPOR ORTAK BİR DİLDİR”

İftar yemeğinin organizasyonunu gerçekleştiren Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Milletin dili yoktur, dilin milleti vardır.’ Dil toplulukları bir araya getiren, insanlığın en önemli keşfidir. Dağınık haldeki insanları birleştiren diller, barışın, ilkelerin uygulanmasının anahtarıdır. Milletin dili yoksa ve dilin milleti varsa spor tüm insanları birleştiren ortak beden dilidir. Bu dilin en bilinen ve hiçbir mensubunun dışında kalamayacağı ortak yönleri ise kendini geliştirme, azim, sebat, disiplin, kurallara bağlı dostane rekabet ve başarıyı müteakip sitayiştir. Sporcu bu nedenlerle tüm insanlığı kapsayan bir dili konuşur. Spor karşılıklı saygının, centilmenliğin, kişilik sahibi olmanın, ahlakın yolunu takiptir. İnsanı her türlü zararlı ve ahlak dışı ayrımın dışında tutar. Bu düşüncelerle sporun birleştirici gücünü kullandık ve Spor camiamızı böyle bir iftar yemeğinde buluşturma kararı aldık. Bizleri kırmadan buraya kadar yorulan spor adamlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’nın kaynaştırıcı ve birleştici gücü bir kez daha ortaya çıktı. Spor camiası kaynaştı ve birlik mesajı verdi. Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm misafirlerimize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

KAMİL OCAK SÜPRİZİ

Spor camiasının birlik ve beraberlik içinde buluştuğu iftarda Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, bir de sürpriz açıklaması yaptı. Demir, Kamil Ocak Stadyumu’nun kapanışına yakışır bir organizasyon düzenlemeyi planladıklarını burada da eski futbolculardan oluşan bir gösteri maçı yaparak Kamil Ocak Stadyumu’nu kapatacaklarının müjdesini verdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.