Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SPOR, M1 GAZİANTEP AVM'DE EĞLENCELİ

M1 Gaziantep AVM'de Şehitkamil Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikle büyükler alışverişlerini rahat bir ortamda yaparken çocuklar da güven içinde spor yaparak eğleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:44
Kaynak: İHA
SPOR, M1 GAZİANTEP AVM'DE EĞLENCELİ

"Veliler Alışverişe, Minikler Spora" sloganıyla başlatılan etkinlikte AVM'ye gelen ailelerin çocukları hafta sonları "Temel Jimnastik", "Eğlenceli Oyunlar", "Geleneksel Çocuk Oyunları" ile "5-10 Yaş Arası Sportif Beceri Parkurları"nda hem eğleniyor hem de spor yapıyor. Çocukları güvenli bir ortamda eğlenen büyükler de alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapabiliyor.

M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, etkinliğin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, Şehitkamil Belediye işbirliğiyle yaptıkları çalışmada, oyun ve sportif aktiviteleri uzmanlardan öğrenen miniklerin yine uzman görevliler eşliğinde gönüllerince eğlenip spor yaptıklarını söyledi. Gizir, ücretsiz olan etkinliğin her hafta sonu 14:00-18:00 saatleri arasında ücretsiz olarak devam ettiğini sözlerine ekledi.

Şehitkamil Belediyesi'nin çocuklara spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla başlattığı "Önce Öğren, Sonra Eğlen" projesi kapsamında yapılan etkilikte spor yapma alışkanlığının küçük yaşta kazandırılması hedefleniyor. Etkinlikte ısınma ve germe hareketlerinden sonra çocuklara eğlenceli oyunlar da oynatılarak spora olan ilgileri arttırılıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.