Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor tutkunlarının mağazası açıldı

Gaziantep'te yaptığı yatırımlarla tüm dikkatleri üzerlerine çeken girişimci İş adamlarından İsmail Zahteroğulları ve Turgut Karakaş, SPOR HOUSE Mağazası'nın 3.Şubesi'ni muhteşem bir törenle açtı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2018 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:07
Kaynak: İHA
Spor tutkunlarının mağazası açıldı

Farklı spor ürünlerinin tek çatı altında buluştuğu SPOR HOUSE mağazası Pek çok ürün çeşitliliğiyle yanı sıra Spor Ayakkabı ve Spor Kıyafetleriyle görkemli bir törenle hizmete girdi.

Spor dünyasının önde gelen markalarını bir arada barındıran mağazaları ile Gaziantep'te önemli bir yeri olan SPOR HOUSE Mağazası; Karataş Çarşısı'nda önemli markaların buluştuğu Sait Bulut Towers'in altında yerini aldı.

KİMLER KATILDI

Gerçekleştirilen SPOR HOUSE Mağazası'nın açılış törenine Gaziantep Kunduracılar Odası Başkan'ı Mehmet Emin İnce, Kuyumcular Odası Başkanı Gazişehir Futbol Takımı Yönetim Kurulu üyesi Sedat Özdinç, Opel Teymur Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Teymur, Dr. Ersin Arslan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya, Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu, Yazar Abdülkadir Uğur Kepekçi, Kunduracılar odası yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İNCE SPOR HOUSE EKONOMİYE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Gaziantep'te yeni açılan iş yerlerinin kendilerine mutluluk verdiğini dile getiren Gaziantep Kunduracılar odası Başkan'ı Mehmet Emin İnce; "Her yeni iş yeri ekonomiye katkı ve istihdam anlamına geliyor. Girişimci kardeşimiz İsmail Zahteroğulları ve Turgut Karakaş’ı burada sizin aracılığınızla kutluyor ve destekliyoruz" diyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

AÇILIŞA YOĞUN İLĞİ VARDI

SPOR HOUSE Mağazası'nın açılış kurdelesini Gaziantep Kunduracılar odası Başkan'ı Mehmet Emin İnce, Kuyumcular Odası Başkanı, Gazişehir Futbol Takımı Yönetim Kurulu üyesi Sedat Özdinç, Gaziantep Üniversitesi Makina Bölümü Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu, Yazar Abdülkadir Uğur Kepekçi ve Kunduracılar odası yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda seçkin davetliler tarafından kesildi.

ÜNLÜ MARKALAR SPOR HOUSE’DE

Spor ve spor giyim tutkunları, aradıkları her ürünü SPOR HOUSE Mağazası’nda bulmanın kolaylığını yaşıyor. Spor giyim ve aksesuarları üzerine aradığınız dünyaca ünlü markaların ürünlerini tek bir çatı altında toplayan SPOR HOUSE Gaziantep'te çok geniş bir kitle tarafından tanınıyor.

Yoğun ilgi karşısında büyümeyi ve müşterilerini mutlu etmeyi hedefleyen SPOR HOUSE yalnızca ünlü markaların giyim ve aksesuarlarını bulabileceğiniz yepyeni Mağazası’nda Adidas, Nike, Kinetix, Lescon, M.P, Lumberjack, Dockers, Bulldozer, Crozwise, New Balance, U.S. Polo, Nstep, gibi dünyaca ünlü markaların ürünleriyle renklenen reyonlar sizi bekliyor.

TÜM MARKALAR BİR ARADA

SPOR HOUSE Yönetim Kurulunun yapmış olduğu açıklamada : SPOR HOUSE, mağazası geniş ürün seçenekleriyle birlikte kaliteli ve yeni ürünlere yer verildiğini bildirdi. Basketbol, tenis ayakkabıları, futbol kramponları ve yürüyüş ayakkabıları ve spor tekstil ürünleri ile müşterilerine rahat yaşam imkânı sunuyor. Yeni açılan mağazada kalitenin yanında, müşterileri memnuniyetinin de en üst seviyede tutulmaya çalışıldığı belirtildi.

 

SPOR HOUSE mağazasını büyük bir heyecanla açtıklarını belirten açıklamada: Tüm yaş gruplarına hitap edecek spor kıyafetlerinin sunulduğu mağazada birçok çeşit bulunuyor. Öncelikle mağazamızın Gaziantep için hayırlı olmasını diliyorum. Spor hayatın her yerinde olduğu için her yerde kullanılabilecek kıyafetler sunuyoruz. Herkes için spor, spor için her şey’ sloganı ile kaliteli spor ayakkabı ürünleriyle ve spor kıyafetleriyle uygun fiyat politikasıyla tüketiciye sunan SPOR HOUSE, hizmet verecek. Biz bu işi daha çok keyif aldığımız için yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.