Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suzidil mest etti

Gaziantep Suzidil Musiki Derneği tarafından, 2017 Yılı Kış Konseri düzenlendi. 60 kişiden oluşan koro seslendirdiği şarkılarla izleyenleri mest etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:39
Kaynak: İHA
Suzidil mest etti

Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konsere ilgi büyüktü. Ahmet Fakı'nın yönettiği, konser iki bölümden oluştu. Büyük ustaların eserlerinin de yer aldığı konserde, koronun yanı sıra solistlerin seslendirdiği şarkılar da izleyenlerin beğenisini kazandı. 35 eserin seslendirdiği konseri izlemeye gelenler zaman zaman şarkılara eşlik etti. Gaziantep Suzidil Musiki Derneği Başkanı ve Koro Yönetmeni Ahmet Fakı, yıl boyunca konserler vermeye devam edeceklerini söyledi. Fakı, konserde geçmişe doğru nostaljik yolculuk yaptırmanın yanı sıra hareketli parçalarla da izleyenlere hoş vakit geçirtmek istediklerini söyledi. Yıl boyunca özel günlerde konserler düzenlediklerine dikkat çeken Fakı, "Çok güçlü bir ekibimiz var. Haftanın belirli günlerinde çalışmalarımız devam ediyor. Konserlerle de yaptığımız çalışmaları dinleyicilerimizin beğenisine sunuyoruz. Konserlerimize gösterilen ilgi de bizleri fazlasıyla memnun ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde yine konserlerle huzurlarınıza çıkacağız" diye konuştu.

Konserden duydukları memnuniyeti dile getiren dinleyiciler de, "Gerçekten bize güzel saatler geçirten bir konser oldu. Hem dinlendirdi, hem de hareketlendirdi. Tüm koro ekibine teşekkür ediyoruz. Gaziantep'te bu şekilde konserlerin düzenlenmesi çok güzel. Umarım devamı gelir" şeklinde konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.