Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU “BOĞAZİÇİ BULVARI VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hayalindeki projeyi tamamlayarak İnönü Caddesine alternatif olan Boğaziçi Bulvarının Çarşamba gününden itibaren vatandaşın hizmetine açılacağı müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 01:00
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU “BOĞAZİÇİ BULVARI VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep trafiğini rahatlatacak olan ve İnönü caddesine alternatif olarak yapılan 40 metre genişliğindeki yol çalışmasını inceleyerek bilgi aldı. Yol çalışmasının her aşamasını takip eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu büyük emekler verilen Boğaziçi Bulvarı Gazianteplilere ve Şahinbeylilere hayırlı olsun diyerek müjdeyi verdi.

HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehrin trafik yükünü hafifletecek olan Boğaziçi Bulvarının gece gündüz yapılan çalışmanın ardından tamamlandığını belirterek “Hoşgör Meydanını İnönü Caddesine bağlayan; hayalimiz olan ve yıllardır mücadelesini verdiğimiz yolun asfalt çalışması büyük oranda tamamlandı. Hoşgör Meydanı ile Özdemirbey Caddesi asfalt olarak birleşti. Şimdi ise dönüş yolunun kalan kısmı Türkmenler Caddesine kadar olan yer de bugün itibari ile tamamlanmış olacak. Böylelikle Hoşgör Meydanı ile Özdemirbey Caddesi arası Boğaziçi Bulvarımızı üç gidiş üç geliş olmak üzere bağlantıları ile birlikte, vatandaşlarımızın hizmetine Çarşamba gününden itibaren açmış olacağız. Yeni bulvarımızın Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.