Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU ÇİFTÇİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi'ne bağlı Mülk Köyü'nü ziyaret ederek çiftçinin hasat mutluluğuna ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:48
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU ÇİFTÇİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ekim zamanında tohumu ve gübreyi çiftçilerle birlikte toprakla buluşturmuştu. İşte o gübre ve tohumların hasat zamanında da Mülk Köyü'ne AK Parti Şahinbey İlçe başkanı Av. Hasan Teke ile birlikte ziyaret eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, biçer dövere binerek çiftçilerin hasat sevincini birlikte yaşadı.

ÇİFTÇİLERİMİZ MUTLU BİZ DE MUTLUYUZ

Şahinbey ilçesi'nin yeni mahallelerinden Mülk Köyü'nde yapılan hasada ekibiyle birlikte katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Çok mutlu ve gururluyuz. Şahinbey İlçemize bağlı Mülk Köyümüzde buğday hasadına katıldık. Dağıtmış olduğumuz buğdayların bire 600 verim vermesi bizi sevindirdi. Çiftçimizin yüzü gülüyor. Çiftçilerimiz de mutlu bizde mutluyuz. Ülkemizin tarım politikasına destek vermek ve verim artışını sağlamak gerçekten önemli. Biz de çiftçilerimize destek olmak amacıyla 4.000 ton arapa ve buğday, 7.000 ton gübre, 7.000 ton küçük-büyük baş hayvan yemi, 750.000 adet zeytin fidanı ve 150.000 fıstık fidanı olmak üzere toplamda 900.000 adet fidan dağıtımını gerçekleştirdik. Çiftçilerimizle yaptığımız istişarelerde hepsi son derece mutlu. Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.