Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu Down sendromlu çocukları ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Şahinbey Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören Down sendromlu çocukları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:27
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu Down sendromlu çocukları ziyaret etti

Müzik eğitimi alarak tedavi gören Down sendromlu çocuklarla birlikte eğitime katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çocuklarla birlikte enstrüman çalıp tempo tuttu. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra Down sendromlu çocuklara boyama seti hediye etti.
Çocuklarımıza moral verdik
Down sendromlu ve zihinsel engelli çocukları ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey’de bulunan ilkokul ve anaokulu çocuklarımıza boyama seti dağıtıyoruz. Bu günde Şehit Şahinbey Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek Down sendromlu ve zihinsel engelli çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuklarımız gayet neşeli bizleri çok güzel bir konserle karşıladılar ve maharetlerini sergilediler. Ben burada görev yapan okul müdürümüze, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarla çok yakın ilgi gösteriyorlar. Görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.